Book gratis og uforpligtende demo. Læs mere

Om os

Vores mål er at frigøre den tid, du bruger på manuel opfølgning, så du kan bruge endnu mere tid på at videreudvikle din forretning. Vores dedikerede team arbejder for at gøre betalingsfasen enkel og ubesværet for både dig og dine kunder.

Vores mission

Det er vores overbevisning, at betaling bør være gnidningsfri. Uanset om den sker ved forfald, eller hvis der er behov for et par ekstra dage. Vi arbejder aktivt for, at betalingsfasen ikke står i vejen for gode kunderelationer. Klar information skal give både dig og dine kunder fuldt overblik over ubetalte fakturaer.

Vores historie

98,9% har fået hurtigere betaling med Equity

Hokas er en norsk virksomhed, der blev etableret i 1994 af iværksætter Helge Helgesen. Allerede dengang var idéen at levere gnidningsfri fakturaopfølgning med fokus på processen, før en faktura går til et inkassobureau. Med fokus på at give kunderne kvalitet og brugervenlighed på alle niveauer lancerede Hokas i 2007 egen softwareudvikling med hovedkontor i Boston, USA. Vi investerer derfor en betydelig del af omsætningen i systemudvikling og integrationer. Målet er forblive markedets bedste leverandør af betalingsopfølgning. I 2020 skiftede Hokas navn til Equity. Navneskiftet demonstrer vores øgede fokus på equality og justice – hvor der er forskellige behov, er der forskellige løsninger.

Lad os tage en snak

Kontakt os og hør, hvordan vi kan øge din likviditet og tage hånd om dine gode kunderelationer i betalingsfasen.

Kontakt os